vrijdag 14 november 2014

Nr13 De bijkomstige techniek

13. De bijkomstige Techniek
Dit is een van de meest populaire technieken om een verkoop te sluiten ten alle tijden. Je gebruikt het om te sluiten op een klein punt. Soms wordt het de kleine sluitingsvraag genoemd. Bijvoorbeeld, stel dat u een auto verkoopt, en u zegt: "By the way, wil je de CD-speler of de satelliet-radio met de surround sound-systeem?"
Het maakt eigenlijk niet uit voor u, welke hij kiest. In beide gevallen heeft hij besloten om de auto te kopen. Laten we zeggen dat u een huis verkoopt. U vraagt​​, "By the way,
wanneer zou je het kopen op de 1e of de 15e van de maand?" Welke datum dat ze kiezen, ze hebben de beslissing genomen om het huis te kopen.
Met andere woorden, je sluit op een kleine vraag in plaats van op de gehele aankoop beslissing. Het is veel gemakkelijker voor een prospect om een beslissing te nemen op een klein punt dan op het hele aanbod.
U kunt altijd een klein punt vinden om op te sluiten. Je kan zeggen: "zal het Cash of credit card zijn?" Zelfs voordat de prospect heeft besloten of zij wil kopen. "Nou, ik zal contant betalen." Ze hebben de aankoop beslissing gemaakt. Hoe ze betalen want het is een klein probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten